Marcu Gheorghe
Comenzile se pot face si telefonic
0745032640, 0771387548, 0732975314, 0762269453
Yahoo Messenger ID: marcustgheorghe
Skype ID: marcustgheorghe
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PRODUSE NATURISTE

 

SISTEMUL DE DORMIT

Soluţia de Somn Naturest® este compusă din:
• Salteaua Naturest® Kenkopad®
• Plapuma KenkoDream®
• Perna Naturest®
Soluţa de Somn Naturest® foloseste urmatoarele tehnologii:
Tehnologia RAM™ – grupe de şase sfere magnetice strategic poziţionate (aranjate într-un cerc cu fiecare magnet poziţionat în aşa fel încât axa pozitivă – negativă este rotită la 60 de grade în relaţie cu vecina acesteia) produc un cocon de câmpuri magnetice suprapuse ce acoperă 360 de grade în trei dimensiuni, îmbunătăţind astfel mişcarea naturală din câmpul magnetic al Terrei.
Tehnologia Ionică de Confort – ajută la promovarea unui somn reconfortant şi odihnitor prin eliberarea de ioni negativi găsiţi de obicei în pădurile montane sau lângă cascade.
Tehnologia Far-Infrared – dispersează egal căldura şi echilibrează constant temperatura corpului, prin absorbirea de căldură-energie şi reflectarea acesteia înapoi de câte ori aveţi nevoie.

SALTEAUA NATUREST KENKOPAD se poate suprapune peste salteaua obişnuită, transformand-o întrun mediul perfect pentru un somn mai odihnitor şi mai împrospător. Ea încorporează într-un mod unic expertiza celor mai avansate tehnologii în domeniul somnului de pe piaţa actuală.
Nodulii special concepuţi, asigură amestecul perfect de fermitate şi randament, oferindu-vă în acelaşi timp o stimulare uşoară ce face corpul mai receptiv la relaxare. În acelaşi timp, baza saltelei din latex natural, se conturează formei corpului, alinând disconfortul din punctele de presiune ale acestuia.
Baza saltelei din latex dispersează deasemenea umezeala şi împreună cu învelişul din fibră naturală promovează o ventilaţie îmbunătăţită. În plus, Tehnologia exclusivă companiei Nikken RAM™ (radial-axis magnetism) vă cufundă într-o serie de câmpuri magnetice suprapuse, îmbunătăţind astfel energia naturală a Terrei.
Combinată cu Perna Naturest şi Plapuma KenkoDream, salteaua KenkoPad Naturest vă oferă mediul perfect de somn.
PLAPUMA cu cinci straturi KenkoDream® conţine tehnologie Far-Infrared cu rolul de a oferi un control al temperaturii şi un confort pe durata întregii nopţi; conţine deasemenea Chitosan, un agent antibacterian pentru o igienă crescută. Poate, mai remarcabilă însă este tehnologia de comfort ionic ce eliberează ioni negative liniştitori aşa cum se regăsesc în pădurile montane sau în preajma cascadelor, în timp ce magnetii poziţionaţi strategic vă învăluie într-un câmp magnetic energizant.
Fibrele ceramice reflective din plapuma KenkoDream vă menţin temperatura corpului echilibrată pentru un confort sporit pe tot parcursul nopţii, eliberând în acelaşi timp ioni negativi regăsiţi în medii calme precum pădurile montane sau lângă cascade. Puteţi deasemenea alege cât de tare sau moale doriţi ca Perna Naturest să fie, aceasta totodată asigurând o poziţionare corectă şi confortabilă a gâtului, a capului şi a coloanei vertebrale.
În alte cuvinte, dacă introduceţi în viaţa dumneavoastră aceste produse inovatoare, nu numai că veţi observa cât de repede adormiţi, dar şi cât de împrospătaţi, învigoraţi şi odihniţi vă veţi trezi!
Cumpăraţi acest pachet şi veţi primi 10 la sută reducere ( Veţi primi PV întreg dar CV va fi redus cu 10 la sută).
Alegeţi până la două saltele KenkoPad,4 Perne Naturest*, Alegeţi până la două saltele KenkoPad,4 Perne Naturest*, 2 Plăpumi KenkoDream* şi, opţional, 4 Măşti de Somn Kenko pentru a crea un Sistem de Dormit.
Dimensiunile saltele naturest kenkopad: 74 x 185 cm, 70 x 190 cm,75 x 200 cm, 80 x 200 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 190 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
Dimensiuni plapumi kenkodream®: 135 x 200 cm,160 x 210 cm,200 x 200 cm,220 x 225 cm.
PERNA NATUREST sau PERNĂ KENKODREAM® cu DIM 32 X 50 CM

SECRETUL UNUI SOMN DE NOAPTE MAI BUN, ÎN SFÂRŞIT DEZVĂLUIT!
Mulţi oameni se întreabă de ce se trezesc tot obosiţi când au dormit atât de bine?
Din nefericire, puţini oameni realizează faptul că, numai în etapele de somn adânc corpul începe să se regenereze, creierul se reîncarcă şi energia este restaurată.
Cum vă asiguraţi că beneficiaţi de un somn odihnitor dar totodată de calitate?
Nikken, o companie mondială care a ajutat milioane de oameni să beneficieze de un somn mai bun prin sistemele sale de dormit, a introdus recent o nouă saltea inovatoare.
Secretul unui somn de noapte mai bun, în sfârşit dezvăluit!
Nikken este o companie extinsă pe plan mondial ce oferă produse revoluţionare care sprijină un cămin familial şi un stil de viaţă mai sănătos, printro combinaţie de tehnologii de ultimă oră şi prin soluţii naturale. Pentru mai multe de 30 de ani, inovatoarele sisteme de dormit de la Nikken au ajutat milioane de oameni pe plan mondial să doarmă mai bine şi să se trezească mai energizaţi şi mai bine pregătiţi pentru ziua ce urmează.
Mărturiile persoanelor ce au folosit Soluţia de Somn Naturest®
- “Folosesc produsele Nikken Naturest® de numai câteva săptămâni dar am observat deja îmbunătăţiri. Aproape instantaneu, am avut o senzaţie de relaxare şi suport. Acum adorm mult mai repede decât obişnuiam şi pentru prima dată de mulţi ani, mă bucur de un somn neîntrerupt!
- „Mă trezesc bucuros, relaxat şi împrospătat.” John Thain, Marea Britanie
- "De când am început să folosesc produsele pentru somn Nikken, adorm imediat ce m-am întins! Mă bucur de un somn adânc şi odihnitor. De aceea, cred cu adevărat că acest produse sunt foarte ingenioase!” Roswitha Müller, Elveţia
- “Sistemul de Dormit Nikken mi‐a rezolvat problemele de somn care le aveam de patru ani şi în sfârşit mi‐am recăpătat energia. Pot recomanda oricui aceste produse.” Ágnes Judith Zubovits, Ungaria
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one